Új típusú, flash adattároló

A BiTMICRO NETWORKS befejezte az E-DISK SCD35 fejlesztését, amelyegy egyedülálló, nagyon gyors és nagy kapacitású flash típusú adattároló eszköz.

A E-DISK SCD35 az elso olyan adattároló megoldás, amely nagyon gyors adatelérést biztosít, könnyen cserélheto és a fogyasztása nagyon alacsony. A cég elsosorban kiszolgáló számítógépekhez fejlesztette ki. Egyik legnagyobb elonye, hogy úgy lehet eltávolítani illetve csatlakoztatni, hogy közben nem kell leállítani a szervert vagy a RAID rendszert.

Tom Griffin, a cég egyik vezetoje elmondta, hogy az új termék nagyon ideális a fontos vállalati fájlok illetve a létfontosságú alkalmazások tárolására.Az E-DISK SCD35 egyedülálló, 0.049 milliszekundumos elérési idovel rendelkezik. 34MB/másodperces illetve 40MB/másodperces sebességgel lehet olvasni és írni az adatokat. A kapacitása 256MB-tól egészen 37GB-ig terjedhet. A nagy mennyiségu adattárolás mindössze 3.5 inchen történik, nagyon alacsony fogyasztás mellett.

Az E-DISK megbízhatóságáról több korszeru technológia és eljárás is gondoskodik. Így támogatja többek között az ECC-t (Error Correction Code ). A Flash memóriákba megtalálható egy olyan rendszer, amely automatikus hibafelismerésre és hibajavításra képes. A beépített PowerGuard feladata, hogy védje az adatokat a váratlan áramkimaradások ellen.
Az E-DISK SCD35 a nagy teljesítményének és megbízhatóságának köszönhetoen felválthatja például az LVD SCSI interfészes, 3.5 inches merevlemezeket Az E-DISK kompatibilis a Linux, a Solaris, a Windows NT, a MacOS operációs
rendszerekkel.

 

@ 2000 KFKI ISYS Informatikai Kft.