Jaguar X-Type kombi karosszériával is

Kapcsolódó anyagaink

Kombi karosszériával is piacra kerül a jövő év második felében a Jaguar X-Type. Az autó 2.5 és 3 literes V6-os motorokkal lesz megvásárolható. Amennyiben valakinek nem elég sportos a széria változat, akkor sportcsomagot is kérhet autójához.

A nagy csomagtér helyett az elegáns vonalvezetésre helyezi a hangsúlyt
a Fordhoz tartozó Jaguar

A kombi Jaguár célközönségbe fiatal családok és a sportos kombikat kedvelő fiatalok. 2002 őszén kerül a kereskedőkhöz az új modell. A lendületes vonalvezetés és a hátrafelé lejtő tetővonal sejteti, hogy az autó nem hatalmas csomagterű áruszállító, hanem egy úgynevezett divatkombi lesz. Kialakítása és minősége alapján az autó a BMW, a Mercedes és az Audi ellen száll harcba a piacon, amit ára is tükröz majd.

Az autó alapmotorja egy 2.5 literes hathengeres V motor, amelynek maximális teljesítménye 196 lóerő. Amennyiben valaki nagyobb teljesítményre vágyik, a 231 lóerős 3000 köbcentis V6-os motorral szerelt változatot is választhatja. Mindkét motorváltozat ötsebességes kézi váltóval és ötsebességes automatával rendelhető meg. A limuzinhoz hasonlóan a kombi változat is megrendelhető a gyári sport készlettel.

A kombi változat is összkerékhajtású lesz



@ 2001 KFKI ISYS Informatikai Kft.