Jaguar: S-type felújítás

Kapcsolódó anyagaink

Frankfurt kisebb újdonságai közé számít a Jaguar középső modelljének finom átdolgozása, amely elsősorban az autó sokat kritizált belső terét érinti, kívülről alig-alig vehető észre. Bár az autó még nem olyan régi, hogy indokolt lenne az átalakítás, az X-type bemutatása óta a kritikus hangok tovább erősödtek, mivel az igen látványos formatervű S-type belülről olcsóbb hatást kelt, mint kisebb testvére.

 

Így számos részletmegoldás - kapcsolók, kárpitok, fogantyúk és kallantyúk - változik előnyére, javítva az autó által nyújtott "luxus-érzést". Emellett várható néhány újabb tétel az extralistában, és egy-két változtatás az autók széria felszerelésében. Az autó külsején mindössze egy-két apróság változik, így az első fényszórókat modernebb, nagyobb fényerejű egységek váltják fel, emellett újratervezték az első és hátsó lökhárítókat is.

Az autó szerkezetében, és a motorházban sem történik változtatás: ezeken a területeken a Jaguarnak nincsen szégyellnivalója legnagyobb vetélytársaival, az 5-ös BMW-vel, és a Mercedes E osztállyal szemben.



@ 2001 KFKI ISYS Informatikai Kft.